Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Νο3






Μια νηπιαγωγός μέσα σε μία τάξη προσπαθεί να βρει πολλούς τρόπους να οργανώσει όσο καλύτερα γίνεται το χώρο της με απλούς και έξυπνους τρόπους, προσπαθεί να βρει τρόπους να δημιουργήσει με τα παιδιά με ότι υλικά όλοι οι υπόλοιποι μπορεί να θεωρούν άχρηστα.

Μια νηπιαγωγός όμως ακόμα και εκτός τάξης προσπαθεί να βρει τρόπους να δημιουργεί έτσι ώστε να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη.

Παρακάτω θα δείτε το τρίτο μέρος των ΕΞΥΠΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ που αποτελείται από διάφορες ιδέες που βρίσκω κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μπορούν να κάνουν και τη δική σας ζωή πιο εύκολη.

Βάψτε με βερνίκια διαφόρων χρωμάτων τα κλειδιά σας ώστε να μη μπερδευτείτε ποτέ ξανά ποιο κλειδί ανοίγει τι.



Χρησιμοποιείστε μανταλάκια για να μη μπερδευτούν ποτέ ξανά τα ακουστικά του κινητού σας.



Σας χάλασε το φερμουάρ από το αγαπημένο σας παντελόνι που θέλετε να φορέσετε και δεν προλαβαίνετε να το φτιάξετε; Ορίστε ένας τρόπος να κρατήσετε το φερμουάρ σας στη θέση του μέχρι να το αντικαταστήσετε.(το ίδιο κάνω και σε τσάντες που μου έχει σπάσει το σιδεράκι του φερμουάρ-key ring και είναι έτοιμο).


 Μερικές φορές είναι δύσκολο εμείς οι γυναίκες να κουμπώσουμε μόνες μας ένα βραχιόλι.Όχι πια.



Ένας εύκολος και εντυπωσιακός τρόπος να αποθηκεύσετε τις πετσέτες του μπάνιου σας.



Θέλετε να βάψετε και να στραγγίξετε το πινέλο; Ορίστε η λύση για να μη λερώσετε την περιοχή που μπαίνει το καπάκι και μετά δυσκολευτείτε να το κλείσετε.



Προσπαθείτε μάταια να ξεχωρίσετε το ασπράδι από τον κρόκο; Χρησιμοποιείστε ένα πλαστικό μπουκάλι.



Δεν ξέρετε πώς να οργανώσετε τα μαντήλια και τα φουλάρια σας; Χρησιμοποιείστε μια κρεμάστρα και τους κρίκους από την παλιά σας κουρτίνα μπάνιου.



Οργανώστε τις κορδέλες σας σε κουτάκια από καρμέλες.



Και δύο ιδέες για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε διάφορα καλώδια.



Δείτε παλαιότερες σχετικές αναρτήσεις...

2 σχόλια :

  1. Μα τι ωραίες και πρακτικές ιδέες Φαίη μου!!! Είσαι υπέροχη!!! Η βοήθεια σου,είναι πραγματικά πολύτιμη.......Ευχαριστούμε!!!!!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γλυκια μου ματουλα...υπηρχε περιπτωση να πεις κακο λογο;ΠΟΤΕ!!!!τι να κανουμε; στις μερες μας με τοσες δυσκολιες πρεπει να βρισκουμε τροπους να κανουμε τη ζωη μας πιο ευκολη χωρις πολυ κοπο!!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...